На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова. Ще посрещна Великден на

...
На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова. Ще посрещна Великден на
Коментари Харесай

Кичка Бодурова слага край на половинвековната си кариера с турне

На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова. „ Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лае Вегас. Тук наброяват към 10 000 сънародници.

След това стартирам концерти и в България и ще се върна. Първата ми изява е на 3 юли в летния спектакъл във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и така нататък “, споделя певицата, която акцентира, че с това турне ще постави завършек на половинвековната си кариера. „ Много песни изпях, доста път прелетях. Но любовта към моята аудитория всяко лято е неустоима “, показа певицата.

„ Много обичам Великден! С половинката ми Еми сме с другари в село Коньово на агънце. Почивам малко, тъй като след това ме чака доста работа, която не ме плаши, а единствено може да ме радва. “ Това сподели артистът Антон Радичев малко преди да седне на отрупана великденска трапеза. Той изясни, че незабавно след празниците ще се снима в нов игрален филм, в който ще влезе в ролята на някогашен пандизчия. „ В края на май ще свършат фотосите. Режисьорът Ивайло Пенчев ми предложи ролята на пандизчия в „ Рожден ден “

С неспокойствие чакам да почна да фотографирам. А преди този момент ще съм в Дупница за премиерата на театър по текстове на Чудомир “, показа именитият артист.

Друг негов сътрудник също ще изкара празниците на село. В Мирково дружно с обичаната Камелия Любен Чаталов ще се възвръща откакто няколко дни прекарал вирус. Настинка май беше, само че не пих антибиотик. Въпреки температурата си копая градинката и по този начин ми е добре “, показа Чаталов, който към този момент е боядисал яйцата.

Любовният трубадур Веселин Маринов също ще изкара фамилно празниците – с внуците, които ще заведе при майка си за която се грижат в дом. „ Мама към този момент е на 90 години. Радвам се, че съзнанието й работи и тя е добре. Скоро внуците ми Веселина и Цветелина ще навършат 4 години Мама ги е виждала и доста им се радва “, споделя артистът. В свободно си време той доста обича да играе с тях и да им споделя приказки. Слушат песните ми и имат отношение към някои от тях. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР